Ponuka dreveníc

Drevenice

Drevenice LipKy sú najlepším miestom pre ľudí vyhľadávajúcich pokojný oddych obohatený o široké možnosti aktívneho relaxu. V prvej fáze výstavby plánujeme vystavať 7 dreveníc, pričom výstavba štyroch už prebieha. Celý projekt je financovaný z vlastných zdrojov bez zaťaženia bankovým úverom.​

Drevenice sú priestranné s množstvom prirodzeného svetla. Sú charakteristické výraznými panoramatickými oknami, ktoré ponúkajú unikátny výhľad na Západné Tatry. Výnimočnosť im dodáva útulný a detailne prepracovaný interiér a moderné technológie.
Všetky drevenice vychádzajú z rovnakého architektonického návrhu a ich hrubá stavba sa odlišuje len v detailoch. Veľký dôraz je kladený na tradičný spôsob výstavby, a preto sa pri výstavbe používa maximálne množstvo prírodných materiálov.
Oživením fádnosti, ktorým trpia podobné projekty, je rozmiestnenie dreveníc asymetricky. Skutočnou „lahôdkou“ je použitie rôznorodých materiálov pri finalizácii dreveníc, ich povrchová úprava a zakomponovanie individualistických prvkov. Každá drevenica je aj tým iná, jedinečná.

Interiér je praktický s moderným štandardom, pričom dominuje pohodlie a nádherný výhľad na Tatry. Je tu použitá atraktívna kombinácia rôznych materiálov, ktoré interiér oživia a zútulnia. Zariadenie je alternatívne možné aj v tradičnom štýle, prípadne kombinované.

Prízemie je riešené veľkopriestorovo s dôrazom na priamy kontakt s okolím. Nachádza sa tu kuchyňa s jedálenským kútom, toaleta a obývacia miestnosť, ktorej dominantnými prvkami sú krb a presklená stena s prístupom na záhradu. Na vrchnom poschodí sú 2 izby a 2 kúpeľne. Dominantnou črtou jednej zo spální je taktiež výhľad na Západné Tatry.
Pri vchode do drevenice sa nachádza skladový priestor.

Ponuka dreveníc

Drevenica Obytná plocha Pozemok Detaily
4

148,40 m2

876 m2

5

150,94 m2

841 m2

6

148,40 m2

824 m2

7

150,94 m2

762 m2

8

148,40 m2

713 m2

9

150,94 m2

637 m2

10

148,40 m2

579 m2

„Drevenice LipKy vznikli prepojením slovenskej tradície s modernými technológiami súčasnej doby.“

© Copyright LipKy, s.r.o. Všetky práva vyhradené